• Reserveren
 • Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsverzekering
Een vakantie heeft u vaak ruim van tevoren gereserveerd. Dat betekent ook dat u al in een vroeg stadium financiële verplichtingen aangaat. Doen zich dan onverhoopt omstandigheden voor waardoor uw vakantie geen doorgang kan hebben of u uw vakantie zou moeten inkorten, dan bent u in de meeste gevallen uw geld kwijt.

Welk risico loopt u als u geen annulerings-risico-verzekering neemt?

 1. Bij annulering meer dan 2 maanden voor de ingangsdatum van de reis is de klant niet gehouden enige vergoeding te betalen.
 2. bij een annulering meer dan een maand voor de ingangsdatum is de klant gehouden 45 % van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 3. bij een annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 65 % van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 4. bij een annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85 % van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 5. bij een annulering minder dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100 % van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.

Verzekering afsluiten
U kunt u hiervoor verzekeren door middel van een eigen annuleringsverzekering of deze verzekering via het hotel af te sluiten. De kosten voor de premie bedragen 6,5% van uw reserveringswaarde en €3,50 poliskosten. Over dit bedrag betaalt u tevens nog 21% assurantiebelasting. Als uw vakantie, door één van de onderstaande gevallen, niet kan doorgaan, maar ook al een deel van uw vakantie in het water valt doordat u later aankomt of vroegtijdig naar huis moet, zal de annuleringsverzekering uw schade uitbetalen.

Betalen van de premie
Indien u een verzekering via het hotel afsluit, ontvangt u op uw bevestiging een aparte specificatie van uw afgenomen annuleringsverzekering en sluiten wij de voorwaarden bij. U betaalt de premie samen met de aanbetaling van de reservering. Mocht u moeten annuleren dan betaalt u enkel de verschuldigde premie en gelden de annulerings- risicoverzekeringsvoorwaarden van Mondial.

Uitkering bij annulering

 1. U hebt recht op vergoeding als u om bijvoorbeeld een van de volgende reden uw vakantie moet annuleren.
 2. Ernstige ziekte, ernstig ongeval of overlijden van een van de verzekerde of van niet meereizende familieleden in de 1e en 2e graad of huisgenoten.
 3. Een belangrijke beschadiging aan uw eigendom waarvoor uw aanwezigheid ter plaatse dringend gewenst is.
  onvrijwillige werkeloosheid bij gehele of gedeeltelijke sluiting van het bedrijf waar u werkzaam bent.
 4. Echtscheiding waarbij een echtscheidingsprocedure in gang is gesteld. Medische complicaties als gevolg van zwangerschap waardoor ‘op medische indicatie’ niet aan de reis kan worden deelgenomen.
 5. Het uitvallen van het voor de reis te gebruiken privé-vervoermiddel door diefstal, brand, ontploffing en een ander van buiten komend onheil binnen 30 dagen voor de geplande aankomstdatum.
 6. Moet u uw vakantie eerder afbreken, dan wordt het gedeelte waarvan u niet meer kunt genieten ‘pro rata’ vergoed. Wel moet er dan sprake zijn van de oorzaken die onder ‘uitkering bij annulering’ staat vermeld.
 • Bijzonder gastvrij...

  Hotel het Jagershof is een bijzonder gastvrij hotel waar u nog ontspannend kunt genieten van een een stijl- en sfeervolle accommodatie. De Veluwe ligt als het ware voor de deur. lees meer...
 • Smaakvol genieten...

  De bekroning op een heerlijke vakantiedag. Creatieve kookkunst op basis van zo veel mogelijk seizoen- en marktverse producten, smaakvol genieten noemen ze dat... lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3

jagershog logo bottom

Spoorlaan 14-16
8071 BP Nunspeet

Telefoon 0341 252 393

www.hetjagershof.nl
info@hetjagershof.nl